صادرات مغز پسته

صادرات مغز پسته
rapanaz

در بازار های اروپایی مغز پسته سبز کالک خرید و فروش بالایی دارد و علت آن رنگ کیفیت بالا و بهداشتی بودن این محصول است در تولیدات این محصول ایران بازار رقابتی با تولیدات آمریکا دارد و کشور های اروپایی از صادرات این محصول ایرانی استقبال می کنند.

نکته مهمی که برای صادرات مغز پسته به کشور های اروپایی باید رعایت شود کیفیت و استاندارد های لازم است که از هر گونه ضایعات غیر از مغز پسته به هنگام تولید باید جلوگیری شود.

 

مغز پسته سبز

مغز پسته سبز نام های مختلفی را به خود اختصاص داده است که به کالک یا دوپوست معروف است برخی از نمونه های پسته سبز، رنگ تیره تری دارند و کیفیت پایین تر و ضعیف تر این مدل پسته به زردی می گراید و بیشترین عامل تاثیر گذار در قیمت این محصول سبز رنگ بودن آن است.

این مغز پسته گلدار و قرمز رنگ نمی باشد و در میان مصرف کنندگان از محبوبیت بالایی برخوردار است.

انواع مختلف مغز پسته سبز

مغز پسته سبز کالک با توجه به کیفیت و رنگ به پنج گروه سالم و به دو گروه نرمه تقسیم می شود که بر اساس این تقسیم بندی به کشورهای مختلف صادر می گردد.

برای تقسیم بندی این محصول از حروف الفبای لاتین استفاده می شود، کلاس های A تا D مربوط به مغز های سالم و کلاس هایF و  Gنرمه های معمولی می باشد.

مغز پسته سبز سبز دوپوست یا کالکدر بازارهای تجاری بین المللی با نام Peeled شناخته می شوند.

مغز پسته سبز سوپر

Green Kernles یا Kernels بسیار سبز و خوش رنگ است که به آن مغز سبز سوپر می گویند.

این محصول را معمولا با نام گذاری حرف S شناخته می شود که از عبارت Super Green گرفته شده است.

قیمت این مدل محصول معمولا بالاتر از انواع دیگر است و علت اصلی افزایش قیمت این محصول سبز رنگی آن است.

مغز پسته سبز قزوین

به علت قرارگیری قزوین در موقعیت جغرافیای ویژه با آب و هوا و خاک مناسب کیفیت تولید مغز پسته بسیار بالا و مرغوب می باشد.

پسته سبز یک نوع مغز پسته است که قیمت بالایی دارد و در حجم بالا به کشور های مختلف به خصوص اردو و چین صادر می شود.

 

 

ارزش غذایی مغز پسته در هر 100 گرم

2.5 گرم آب

20 گرم پروتئین

54 گرم مواد چرب

15 گرم مواد نشاسته ای

130 میلی گرم کلسیم

500 میلی گرم فسفر

5.7 میلی گرم آهن

950 میلی گرم پتاسیم

230 میلی گرم ویتامین A

7.10 میلی گرم ویتامین B

5.31 میلی گرم ویتامین B

خواص دارویی

مغز پسته از نظر طب سنتی ایران گرم و خشک است.

جوشاندن پوست و برگ درخت پسته برای رفع درد و خارش های مقعد و همچنین خارش اعضای تناسلی زنان مفید است.

مصرف پسته باعث افزایش نیروی جنسی می شود همچنین باعث بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت مغز می شود.

برای آرامش قلب، تقویت معده و باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه می شود، پسته برای تسکین سرفه و برطرف کردن اسهال معمولی و یا اسهال خونی موثر است.

مغز پسته به علت داشتن آهن خونساز است و افرادی كه مبتلا به كم خونی هستند باید روزانه به اندازه نیاز بدن پسته مصرف کنند.