صادرات تخمه هندوانه

صادرات تخمه هندوانه
rapanaz

هندوانه یکی از میوه هایی است که در تابستان طرفدار بسیاری دارد این میوه لذیذ و آبدار ویتامین های زیادی دارد که برای انسان بسیار مفید می باشد علاوه بر این تخم هندوانه مزایای بسیار زیادی دارد که در ادامه این مقاله اشاره خواهد شد.

 

 

تاریخچه هندوانه

این میوه از گیاهی به نام هندوانه به وجود می آید، این گیاه در میان گیاهشناسان با نام علمی سیترولوس لاناتوس شناخته می شود.

هندوانه همانند بسیاری از میوه ها دارای تخم می باشد تخم هندوانه بر اساس رنگ به دو دسته کلی تقسیم می شود:

تخم هندوانه سیاه: تخم های کاملا رسیده هندوانه به رنگ سیاه می باشد.

تخم هندوانه سفید: تخم های نارس و نرسیده هندوانه به رنگ سفید می باشد.

 

خواص تخمه های سیاه هندوانه

این دانه های ارزشمند فواید زیادی دارد برخی از افراد از این موضوع غافل هستند و این دانه های پر خاصیت را دور می ریزند.

در یک هندوانه معمولی صدها دانه وجود دارد که شما با مصرف آن می توانید بسیاری از مواد مغذی، ویتامین و آنتی اکسیدان های قوی و غنی را وارد بدنتان کنید.

تخمه سیاه هندوانه را به چند روش می توان استفاده کرد؟

تخمه های سیاه هندوانه را به سه روش می توان مصرف کرد:

روش اول تکثیر جوانه: این روش برای بهره مندی بهتر از پروتئین موجود در دانه هندوانه می باشد، برای انجام این روش تخمه های سیاه هندوانه را از هندوانه جدا می کنیم سپس در ظرفی قرار می دهیم و مقداری آب اضافه می کنیم تا در طول شب کاملا خیس شود برای نتیجه گیری بهتر دوتا سه روز زمان دهید بعد از گذشت این مدت خواهید دید که تخمه های هندوانه جوانه زده است، می توانید جوانه ها را مقابل آفتاب قرار دهید تا خشک شود اگر امکان خشک کردن تخمه ها در آفتاب را ندارید می توانید با دستگاه های خشک کن خشک کنید.

روش دوم استخراج روغن: این روش در کشورهای آسیایی و آفریقایی رواج دارد و در فروشگاه به فروش می رسد این روش به علت سختی و نیاز به دستگاه های روغن گیری امکان اجرا کردن در خانه را ندارد، از این روغن برای طعم دادن به غذاها و انواع سالاد ها استفاده می شود.

 روش سوم بو دادن: بو دادن تخمه هندوانه یکی از رایج ترین روش های مصرف می باشد برای انجام این کار در خانه ابتدا ماهیتابه را روی شعله گاز قرار می دهیم تا به دمای 180 درجه سانتی گراد برسد سپس تخمه ها را به مدت 30 تا 50 دقیقه حرارت می دهید این کار تخمه های هندوانه را ترد می کند اگر دوست داشتید می توانید کمی روغن زیتون و نمک برای خوشمزه تر کردن تخمه ها اضافه کنید.

خواص تخم هندوانه

تخم هندوانه سرشار از مواد معدنی  آهن ، روی، مس، منیزیم، پتاسیم، ویتامین ب، پروتئین و آمینواسید می باشد.

تخمه هندوانه برای زیبایی و سلامت پوست، افزایش انرژی بدن، کاهش فشار خون، تسهیل هضم غذا، تنظیم قندخون همچنین تقویت استخوان های بدن و کاهش کلسترول، بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از پوکی استخوان، موثر است.

یک فنجان تخمه هندوانه خشک شده 600 کالری دارد که حدودا 60 درصد از نیاز بدن به پروتئین و آمینو اسید را می توانید برطرف کنید.

در تخم هندوانه درصد قابل توجهی ویتامین ب به خصوص نیاسین وجود دارد به همین دلیل برای خانوم های باردار و کودکان توصیه می شود.

به دلیل وجود اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 در این دانه کالری بالایی وجود دارد.

 

تخم هندوانه و خواص مراقبت از پوست

تخم هندوانه به دلیل دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدان به کاهش چروک های پوست کمک می کند همچنین وجود اسیدهای چرب امگا 3 در تخم هندوانه پوست را بهبود می بخشد.

تخم هندوانه و خواص مراقبت از مو

برای داشتن موهای زیبا با رشد سریع پروتئین یکی از موادی است که تاثیر به سزایی دارد، برای این که موهای سالم و محکم به دور از شکستگی مو و موخوره داشته باشیم باید منیزیم کافی داشته باشیم.

مس یکی از مواد ضروری در تولید ملانین در بدن می باشد وجود ملانین در بدن باعث می شود رنگ مو حفظ شود این مواد موها را شاداب و سرزنده می کند.

تخم هندوانه درمان ناباروری

کاروتنوئید ماده ای است که برای افزایش اسپرم موثر است تخم هندوانه به دلیل دارا بودن کاروتنوئید باعث افزایش قدرت باروری می شود.

بهبود عملکرد سیستم عصبی با تخم هندوانه

عناصری مثل تیامین، نیاسین، فولات، ریبوفلاوین و پانتوتنیک اسید در تخم هندوانه فراوان وجود دارد که متابولیسم بدن را تنظیم می کند و عملکرد عصبی را بهبود می بخشد.