واردات گوشت


واردات گوشت
گوشت در واقع مجموعه ای از بافت های عضلانی-اسکلتی لاشه دام های کشتاری همراه با بافت های چربی و پیوندی مربوطه می باشد. در این مطلب بیشتر با انواع گوشت و خواص آن ها و نیز واردات گوشت آشنا خواهیم شد، چرا که این روزها در کشور بخش قابل توجهی از گوشت مورد نیاز از طریق واردات گوشت تامین می گردد.
به طور کلی گوشت ها را می توان در دو دسته کلی زیر دسته بندی نمود:
- گوشت قرمز: به گوشت گوشت قرمز گفته می شود.
- گوشت سفید: گوشت سفید نیز انواع مختلفی از گوشت ها نظیر گوشت طیور مانند
گوشت و ارزش غذایی آن
انواع گوشت به نسبت گیاهان دارای درصد بیشتری از پروتئین می باشند چرا که در پروتئین گوشت مقدار قابل توجهی از اسید آمینه های ضروری و مورد نیاز بدن موجود می باشد. علاوه بر آن بافت گوشت حیوانات دارای حجم زیادی از چربی حیوانی است که به خوبی انرژی مورد نیاز بدن را تامین خواهد نمود. گوشت همچنین به عنوان یک منبع مغذی از انواع ویتامین های B می باشد که البته حرارت باعث از بین رفتن بسیاری از این ویتامین ها می گردد. از دیگر مواد مغذی درون گوشت می توان مواد معدنی درون آن را نام برد که در واقع به شکل ترکیبات آلی و املاح معدنی از جمله آهن، روی، سدیم، کلر، منیزیم و... می باشد. مصرف به اندازه گوشت خطر ابتلا به کمبود آهن را در افراد و به ویژه در خانم های باردار و کودکان کاهش خواهد داد.
اهمیت گوشت در سلامت و ایمنی بدن زمینه ساز واردات گوشت به کشور شده است و شرکت های مختلفی در ایران در زمینه واردات گوشت به فعالیت مشغول می باشند که شرکت نارین افلاک یزد برترین شرکت در زمینه واردات انواع گوشت قرمز و گوشت سفید به کشور عزیزمان ایران می باشد.
انواع گوشت
- گوشت قرمز
همان طور که پیش از این گفتیم گوشت قرمز به گوشت گاو، گوسفند، گوساله، بره و... گفته می شود و از ویتامین های مفید بدن برخوردار می باشد. رنگ گوشت قرمز بسته به نوع دام کشتاری صورتی متمایل به قرمز خواهد بود و در صورتی که گوشت بیش از حد کمرنگ به نظر برسد ممکن است دام کشتاری دارای کم خونی و بیماری مزمن بوده باشد. گوشت قرمز سالم و نگهداری شده در شرایط بهداشتی به هیچ عنوان لزج، چسبنده، خشک و چروکیده نخواهد بود و دارای سفتی و قوامی طبیعی است.
- گوشت ماهی
گوشت ماهی را می توان منبعی غنی از ویتامین ها، پروتئین و مواد مورد نیاز بدن به شمار آورد. اسیدهای آمینه مورد نیاز و عوامل محرک رشد موجود در پروتئین حیوانی علی الخصوص در ماهی، بافت ها را ترمیم خواهد نمود و باعث سلامتی و شادابی بدن می گردد.
- گوشت مرغ
گوشت مرغ را می توان یک گوشت همه کاره به شمار آورد. چرا که یک منبع غنی از پروتیئن و اسید آمینه می باشد. گوشت مرغ در صورتی که سالم باشد به بدن در ساخت اسید آمینه های مورد نیاز برای ایجاد پروتئین های بدن کمک زیادی خواهد نمود.
- گوشت شتر
ترکیبات شیمیایی گوشت شتر با دیگر دام های اهلی متفاوت می باشد. پروتئین درون گوشت شتر در مقایسه با گوشت گاو کمتر است و از نظر ظاهری به گوشت گوسفند شباهت دارد. این گوشت در مقایسه با دیگر گوشت ها دارای سدیم بیشتر و پتاسیم کمتر می باشد.
- گوشت بلدرچین
گوشت بلدرچین را نیز می توان از نظر ارزش غذایی با گوشت مرغ یکی دانست و در واقع این گوشت نیز دارای ویتامین و روی می باشد. کلسترول و چربی کل این گوشت ناچیز می باشد و به طور کلی برای افراد در رده های سنی مختلف کاملا مناسب است.
البته لازم به ذکر است که این گوشت به افراد دارای بیماری نقرس توصیه نمی شود اما برای دیگر افراد و به ویژه افرادی که به تازگی مورد عمل جراحی قرار گرفته اند کاملا مفید می باشد.
- گوشت بوقلمون
گوشت بوقلمون به نسبت دیگر گوشت های سفید دارای درصد چربی کمتری می باشد. این نوع گوشت به دلیل برخورداری از ویتامین A به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک زیادی خواهد نمود و از این رو برای کودکان و افراد سالمند بسیار مفید می باشد. این گوشت همچنین دارای مقدار پروتئین مناسبی است و حتی افراد مبتلا به نقرس نیز می توانند از این گوشت استفاده کنند. جالب است که بدانید گوشت بوقلمون هر دو نوع گوشت سفید و قرمز را دارا می باشد. بافت ویژه این گوشت مانع از کاهش حجم آن به هنگام طبخ خواهد شد و از آن جایی که در گوشت بوقلمون چربی میان بافتی وجود ندارد به هنگام پخت مانند گوشت مرغ و گوساله و گوسفند دچار کاهش حجم نمی گردد.
- گوشت کبک
گوشت کبک تقریبا مانند گوشت مرغ، غاز و اردک می باشد و تنها تفاوت آن ها را می توان در میزان ویتامین B6 دانست. استفاده از گوشت کبک در فصل سرما می تواند مانع از بسیاری عفونت های تنفسی گردد. این گوشت به نسبت دیگر گوشت ها دارای آهن کمتری است.
- گوشت شترمرغ
گوشت شترمرغ نیز به نسبت گوشت قرمز دارای درصد کالری کمتر و نیز میزان چربی و کلسترول پایین تری می باشد. این گوشت سرشار از پروتئین و آهن است. می توان گفت چربی درون گوشت شترمرغ به نسبت گوشت گاو و حتی گوشت مرغ 66 درصد کمتر می باشد.
واردات گوشت
در حال حاضر بخش قابل توجهی از گوشت مورد نیاز کشور از طریق واردات گوشت از دیگر کشورها به کشور تامین می گردد. یکی از شرکت های فعال در زمینه واردات گوشت به ایران، شرکت نارین افلاک یزد می باشد که در واقع هر ساله انواع گوشت قرمز و سفید را از کشورهایی نظیر ارمنستان، رمانی و اوکراین را در تناژ بالا به کشور وارد می کند.
شرکت نارین افلاک یزد در زمینه واردات گوشت نظارتی کامل دقیق و سختگیرانه بر روی کیفیت انواع گوشت های سفید و قرمز وارداتی خواهد داشت و سلامت تمامی گوشت ها به خوبی زیر نظر افرادی متخصص مورد بررسی و ارزیابی خواهند شد تا مردم عزیز ایران بتوانند گوشت سالم و کاملا بهداشتی را مصرف کنند.
از طرفی در واردات گوشت، شرکت نارین افلاک یزد برای راحتی حال هموطنان خود توجه ویژه ای به قیمت ها نموده است تا مردم قادر به تامین گوشت مایحتاج خانواده خود باشند. لذا شما می توانید گوشت های وارداتی این شرکت را با بهترین کیفیت و نازل ترین قیمت تهیه نمایید.